Ε.Ο.Κ.Α. Έναρξη του Αγώνα την 1η Απριλίου 1955
Ε.Ο.Κ.Α. (Εθνική Οργάνωση Κυπρίων Αγωνιστών)... (28/3/2017)
Όλες οι καταχωρήσεις
Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο τον πρώτο τόμο, "ο Νικ Μάρβελ και ο πόλεμος με το Θηρίο", να διαβάζεται με γλαφυρό και χαριτωμένο τρόπο.


Νικ Μάρβελ


Νικ Μάρβελ Νικ Μάρβελ
Κατεπείγον! Προς τους γονείς που αγαπούν τα παιδιά τους. 

Βασικός στόχος του κινήματος της Νέας εποχής είναι η αλλοίωση και άλωση των εύπλαστων παιδικών ψυχών. Ένα φρικτό πλήγμα- που ελάχιστοι το πήραν στα σοβαρά- κατά των παιδιών μας ήταν (και είναι) το "κίνημα" Harry Potter. Ένα "αθώο" παραμύθι που πήρε διαστάσεις κινήματος (!;) διδάσκοντας απροκάλυπτα την μαγεία στα ανυποψίαστα παιδιά.

Ο Νίκ Μάρβελ είναι αντιστοίχως ο ήρωας ενός νέου μυθιστορήματος που έχει ως βάση την αληθινή εν Χριστώ ζωή. Ένα μικρό και αδύναμο παιδί στερεωμένο στον "ακρογωνιαίο λίθο", τον Χριστό, και οπλισμένο με την δύναμη της προσευχής φτάνει να νικά και να καταισχύνει ακόμη και αυτόν τον Αντίχριστο! Είναι ένα ευχάριστο ανάγνωσμα με συναρπαστική πλοκή και ανεπτυγμένη φαντασία. Το συστήνουμε ένθερμα ως ενδεδειγμένος παιδαγωγικό μέσο, πρώτα προς όλους εσάς τους γονείς και κατόπιν προς τα παιδιά σας.

Τα βιβλία του Νικ Μάρβελ εκτός από την βαθιά παιδαγωγική τους αξία αποτελούν και εγχειρίδια γνώσης όλων των πλοκαμιών της Νέας Εποχής (μαγεία, παραθρησκείες, σέκτες, δαιμονικές πρακτικές, μασονία κλπ.) που εξαπατούν και αλώνουν κυρίως τους νέους. Εάν είμαστε Χριστιανοί οφείλουμε να πληροφορηθούμε και εάν αγαπούμε αληθινά τα παιδιά μας οφείλουμε να τα διδάξουμε και να τα προστατεύσουμε.

Σε ηχητική μορφή μπορείτε να παρα- κολουθήσετε εκπομπές όπου ο κ. Ιωάννης Μηλιώνης, μεαφραστής- προσαρμογέας των βιβλίων του Νικ Μάρβελ, ενημερώνει για το εν λόγω μυθιστόρημα, για το τι προσφέρει και γενικότερα για το έργο της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων, της οποίας είναι μέλος. Επίσης, μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο τον πρώτο τόμο, "ο Νικ Μάρβελ και ο πόλεμος με το Θηρίο", να διαβάζεται με γλαφυρό και χαριτωμένο τρόπο.

Ναι ή Όχι στον  Χάρι ΠότερΝαι ή Όχι στον Χάρι Πότερ
POWER POINT ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Ναί ή Όχι στο Χάρι Πότερ;

Ναί ή Όχι στο Χάρι Πότερ;

Νίκ Μάρβελ και ο πόλεμος με το Θηρίο - Μια απάντηση σε βιβλία τύπου Χάρι Πότερ

Νίκ Μάρβελ και ο πόλεμος με το Θηρίο - Μια απάντηση σε βιβλία τύπου Χάρι Πότερ

ΠΕΓ: Συνιστούμε θερμά τα βιβλία...
Πανελλήνια Ένωση Γονέων: για την Προστασία του Ελληνορθόδοξου Πολιτισμού της Οικογενείας kαι του Ατόμου... (21/1/2010)
Ο Νικ Μάρβελ (3) και το Νησί της Αφροδίτης
Αγαπάτε τα παιδιά σας; Προστατέψτε τα! ... (30/12/2011)
"Ο Νίκ Μάρβελ και ο Πόλεμος με το θηρίο" προσεχώς και στα Γερμανικά
Γιατί «παιδιά μας» θεωρούμε όλου του κόσμου τα παιδιά, όλα τα παιδιά του Θεού!

 


Ομάδες Google Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
Εγγραφή στην ομάδα IΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ
Άγιοι Τόποι
Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους. Επιτρέπεται η χρήση, διάθεση και αναπαραγωγή του υλικού του ιστοχώρου αρκεί να διατηρείται το αρχικό νόημα χωρίς περικοπές που πιθανόν να το αλλοιώνουν για μη εμπορικούς σκοπούς, με βασική προϋπόθεση την αναφορά στην πηγή www.impantokratoros.gr
:: Η Ιερά Μονή :: Φωτογραφίες Μονής :: Θεματικές κατηγορίες :: Άγιοι :: Διάφορα Θέματα :: Άγιοι Τόποι :: Αρχεία ήχου και εικόνος (video) :: Επικοινωνία :: Ορθόδοξες Διευθύνσεις :: Ηχητικά αρχεία ::


Login  Υπενθύμιση κωδικού   RSS

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης