Όλες οι καταχωρήσεις
Το Άγιον Φως


Άγιον Φως


Άγιον Φως

Το Άγιο Φώς αποτελεί σημείο αντιλεγόμενο για όσους επιμένουν να καλύπτουν τα μάτια τους... Αυτό άλλωστε ίσχυε πάντοτε ακόμη και με το ίδιο το Αληθινό Φως, τον Χριστό. Η αλήθεια για το Άγιο Φώς είναι πως υπάρχει και δίδεται εξ Ουρανού στον Ορθόδοξο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κάθε χρόνο. Οι αυτόπτες μάρτυρες χιλιάδες διατρανώνουν τα βιώματά τους. Σ' αυτούς συγκαταλέγονται ακόμη και πρώην αμφισβητίες Του. Ακόμη υπάρχουν και άνθρωποι που υπέγραψαν γι' Αυτό με το αίμα τους!

Το Άγιον Φως του Παναγίου Τάφου


Το Άγιον Φως
Αποσπάσματα από την ομιλία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Νεαπόλεως και Σαμαρείας κ. Αμβροσίου... (4/5/2013)
Ιστορική μελέτη για το Άγιο Φώς
Σπουδαιότατη ιστορική μελέτη που μέσα από μαρτυρίες -ακόμη και αιρετικών και αλλοπίστων- αποδεικνύουν αντικειμενικά την εγκυρότητα του Αγίου Φωτός... (15/4/09)
Το Άγιον Φώς του Παναγίου Τάφου
Θεολογικής επισημάνσεις - Άγιον Φώς Το πλέον γνωστό θαύμα που συμβαίνει κατ' έτος στους κόλπους της Εκκλησίας είναι η εμφάνιση του Αγίου Φω­τός. (11/4/09)
Το Άγιον Φως μαρτυρεί την Ορθοδοξία
Το Άγιον Φώς υπάρχει περίπτωση να μην βγει από τον Πανάγιο Τάφο, δεν υπάρχει όμως περίπτωση να δοθεί σε μή Ορθοδόξους... (7/4/09)
Λατίνος (Ρωμαιοκαθολικός) αυτόπτης μάρτυρας του Αγίου Φωτός
Ιστορική Μαρτυρία περί του Αγίου Φωτός από λατίνο κληρικό κατά την εποχή των Σταυροφόρων... (3/4/09)
Ιστορικές Μαρτυρίες για το Άγιον Φως
Πρώιμες μαρτυρίες περί του Αγίου Φωτός.
Η Τελετή του Αγίου Φωτός
Απερίγραπτο και άξιο θαυμασμού γεγονός είναι η τελετή του Αγίου Φωτός...(14/6/08)
Είδα το Άγιο Φως.
Απαντήσεις του Γέροντα Μητροφάνη φύλακα του Παναγίου Τάφου σε επίκαιρες ερωτήσεις του κ. Ρώϊμπα σχετικά με το Άγιον Φώς. (28/6/08)
Διάφορα Video περί του Αγίου Φωτός
Σ' αυτήν την υποσελίδα μπορείτε να δείτε διάφορα Βίντεο περί του Αγίου Φωτός. Ζωντανές εικόνες που μας μεταφέρουν σ' αυτές τις τόσο δυνατές και θαυμαστές στιγμές. (8/1/09)
Άγιο Φώς - Μαρτυρία Γέροντος Φιλιθέου Ζερβάκου
...έχων δώδεκα λαμπάδας εις τας χείρας μου αναμμένας, έθεσα κατ' αρχάς απ' αυτού τους δακτύλους, τας παλάμας, το έθεσα εις το στήθος... [4/4/2010]

 


Ομάδες Google Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
Εγγραφή στην ομάδα IΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ
Άγιοι Τόποι
Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους. Επιτρέπεται η χρήση, διάθεση και αναπαραγωγή του υλικού του ιστοχώρου αρκεί να διατηρείται το αρχικό νόημα χωρίς περικοπές που πιθανόν να το αλλοιώνουν για μη εμπορικούς σκοπούς, με βασική προϋπόθεση την αναφορά στην πηγή www.impantokratoros.gr
:: Η Ιερά Μονή :: Φωτογραφίες Μονής :: Θεματικές κατηγορίες :: Άγιοι :: Διάφορα Θέματα :: Άγιοι Τόποι :: Αρχεία ήχου και εικόνος (video) :: Επικοινωνία :: Ορθόδοξες Διευθύνσεις :: Ηχητικά αρχεία ::


Login  Υπενθύμιση κωδικού   RSS

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης