Όλες οι καταχωρήσεις
Μάγοι και μαγεία


Μαγεία


Μαγεία

Μαγεία και μάγοι

Τι είναι η μαγεία; Πόσοι άνθρωποι ανασφαλείς δεν καταφεύγουν σε μάγους, καφετζούδες και χαρτορίχτρες για να μάθουν τι θα τους συμβεί στο μέλλον, για το ποια θα είναι η μοίρα τους, ακόμη και για το πού θα βρουν κάποιο θησαυρό; Είναι να απορεί κανείς με την τόση αφέλεια. Αν οι κάθε είδους τσαρλατάνοι γνώριζαν το μέλλον, θα γνώριζαν πρώτα το δικό τους. Αν είχαν την ικανότητα να βρίσκουν κρυμμένα πράγματα, θα έβρισκαν όλους τους κρυμμένους θησαυρούς, η τον αριθμό του λαχείου που θα κερδίσει. Αν είχαν την ικανότητα να κάνουν ανακαλύψεις, θα έβρισκαν το φάρμακο του καρκίνου, θα πλούτιζαν και δεν θα είχαν ανάγκη να «φορολογούν» τους αφελείς.


ΜΑΓΟΙ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑ


Βουντού: Η επιστροφή του μάγου
Βουντού ονομάζεται μια μορφή αφροαμερικανικής μαγικής λατρείας... (2/10/2013)
Το θαύμα του φακίρη και η ευχή του Ιησού
Ο αυτόπτης μάρτυς των κατωτέρω περιστατικού, αρχιμανδρίτης Νικόλαος Ντρομπιάζγκιν, ένας από τους πολλούς νεομάρτυρες κληρικούς.... (6/8/2010)
Μαγεία
Μαγεία. Τι είναι η μαγεία ....πρέπει να σημειωθεί ότι η μαγεία δεν είναι ανεξάρτητη από τις σατανικές και διαβολικές ενέργειες.
Όσοι ασχολούνται με μάγια λένε και πολλά ψέματα
Γέρων Παΐσιος ο Αγιορείτης: Οι μαύρες δυνάμεις του σκότους... (3/4/2011)
Αληθινή ιστορία μαγείας
Μαγεία. Αληθινές Ιστορίες. Μαγεία και θαύματα από την Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην Αφρική. Μοναχού Δαμασκηνού Γρηγοριάτου. (10/9/2007)
Πώς αντιμετωπίζονται τα μάγια;
Μαγεία. Η παραπληροφόρηση γύρω από το θέμα της μαγείας και διαφόρων σατανιστικών διαδικασιών (μαντεία, αστρολογία, πνευματισμός κτλ.)... (11/9/2007)
Ο Μάντης του κράτους
Ένας Γερμανός, ο Heinrich Harrer, μαζί με έναν φίλο του, γύρω στο 1940 βρέθηκαν στο Θιβέτ. Μετά από πολλές περιπέτειες έφτασαν στη Λάσα... (9/11/08)
Δεισιδαιμονίες και Προλήψεις
Μαγεία, Όνειρα, προλήψεις Ο σύγ­χρονος άνθρωπος, καυχιέται για τις κατακτήσεις του, αλλά και παραμέ­νει δέσμιος των πρωτόγονων καταβο­λών του. (7/1/09)

 


Ομάδες Google Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
Εγγραφή στην ομάδα IΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ
Άγιοι Τόποι
Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους. Επιτρέπεται η χρήση, διάθεση και αναπαραγωγή του υλικού του ιστοχώρου αρκεί να διατηρείται το αρχικό νόημα χωρίς περικοπές που πιθανόν να το αλλοιώνουν για μη εμπορικούς σκοπούς, με βασική προϋπόθεση την αναφορά στην πηγή www.impantokratoros.gr
:: Η Ιερά Μονή :: Φωτογραφίες Μονής :: Θεματικές κατηγορίες :: Άγιοι :: Διάφορα Θέματα :: Άγιοι Τόποι :: Αρχεία ήχου και εικόνος (video) :: Επικοινωνία :: Ορθόδοξες Διευθύνσεις :: Ηχητικά αρχεία ::


Login  Υπενθύμιση κωδικού   RSS

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης